Vulkatec GmbH

Categorii: Mesteri, Arhitecti, Terase si outdoor

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Sales Office Bucharest, Str. Precizei 6 M, Bloc 5 B, Scara 1, Apartament 26, Sector 6, Bucharest, Romania

Orar: 8.00 - 19.00


Telefon: 0040 720 805833

Site: https://www.vulkatec.de/

Reducere: Între 5 % si 10 %

Vulkatec este o societate de familie din regiunea Eifel. Ne plac structurile suple și suntem fascinați de ideea unui Green City.

Persoana dumneavoastră de contact sigur vorbește limba dumneavoastră. Echipa de vânzări este formată din 12 membri. Suntem prezenți în reprezentanțele noastre din Germania, Franța, Belgia, Olanda, Elveția și Cehia și undeva aproape de dumneavoastră.

Comunicăm cu clienții noștri de la egal la egal în toate domeniile. La alegerea soluției potrivite dintre produsele noastre, la derularea comenzilor și la reclamații. O facem cu drag și fără să dăm sfoară în țară.

Sustenabilitatea este una din preocupările noastre cheie. Controlăm întregul ciclu de producție. Folosind materiile prime naturale, care au fost deja expandate de natură, bilanțul CO2 este mult mai favorabil decât în cazul materiilor prime expandate artificial.

În conceperea substraturilor noastre, încercăm tot timpul să protejăm mediul și prin folosirea de materii prime secundare.

Acestea sunt strict monitorizate conform directivelor și normelor aplicabile (de exemplu în cazul compostului, prin sigiliul de calitate RAL). Substraturile noastre sunt compuse astfel încât să poată fi valorificate la sfârșitul ciclului lor de produs (circuitul materialului).

Prin managementul calității, Vulkatec garantează împreună cu divizia de producție, o calitate constantă a produselor și o utilizare atentă a mediului și resurselor. În acest scop auditurile interne și monitorizarea externă sunt procese permanente la noi (certificare RAL-/BRL 9341).

Produsele Vulkatec îndeplinesc astfel cele mai stricte cerințe ale directivelor și regulamentelor, de exemplu regulamentul privind îngrășămintele, regulamentul privind protecția solului, pe căile de impact sol- om și sol-apă, regulamentul privind apa potabilă, directivele FLL și, în cazuri individuale, LAGA M20.

Substraturile Vulkatec sunt capabile să stocheze poluanți cationici (de exemplu metale grele) și nutrienți (de exemplu K2O, P2O5 sau MgO, Fe) și să le asigure împotriva levigării. Din acest motiv, în eluat se găsesc de regulă valori sub limita de detecție.

Când vorbim despre protecția mediului, logistica este un factor cheie. Pentru rute de transport cât mai scurte, producem substraturile noastre destinate arborilor (Arbortree®), substraturile pentru vegetație extensivă și intensivă pe acoperiș (Regiomix® extensiv și intensiv) și substraturile pentru gazon (RegioMix® gazon) în locații regionale aflate într-o rețea întinsă de fabrici locale de producție.

Pe distanțe mai mari până la instalațiile de amestecare folosim barje fluviale, asigurând astfel o reducere cu 90% a poluării, în comparație cu transportul rutier. Suntem mândri să putem combina cea mai înaltă calitate cu protecția mediului și putem spune pe bună dreptate. Gândim sustenabil până la capăt.

Calitatea este bună doar dacă ajunge și pe șantier. Clienții noștri prețuiesc serviciul de dispoziție și logistica proprie. Vulkatec în domeniile marfă livrată la vrac, Big Bags și marfă în saci. Vă garantăm livrarea în condiții optime - atunci când planificarea este corespunzătoare, livrarea va avea loc just-intime și poate chiar în aceeași zi.

Suntem deosebit de mândri de propriul nostru parc auto de vehicule tip transport Turbolift.

Prin dezvoltarea tehnologiei Turbolift, Vulkatec a devenit la mijlocul anilor 90 deschizătorul de drumuri pentru transportul pneumatic de substraturi și marfă în vrac pe acoperișuri și clădiri.

Avantajul dumneavoastră: Integrarea simplă, rapidă și economică a substratului pe șantier, șoferii noștri oferind asistență, în calitate de persoane avizate de contact.

Pe scurt, putem spune că rutele scurte de transport și combinația inteligentă de soluții de transport pe căi navigabile și cu camioane au avut un efect pozitiv considerabil atât asupra climei, cât și asupra prețului produselor.

Un concept care s-a impus.

Începând cu alegerea materiilor prime, dezvoltăm substraturi cu o compoziție variată, pentru practic toate aplicațiile de horticultură și peisagistică. În plus, putem proiecta individual o mare varietate de materiale filtrante, aditivi pentru industria tencuielilor sau alte materii prime vulcanice rafinate.

Baza o prezintă profilurile de utilizare pentru substraturi, care corespund de exemplu conform cerințelor FLL, ZTV VegtraMü sau DIN 18035 sau sunt stabilite în mod specific de acestea.

În același timp efectuăm analize de substrat și teste în laboratorul nostru. Pe suprafețele de testare proprii dar și pe unele externe, monitorizăm atent dezvoltarea vegetației pe diferitele substraturi.

În plus, măsurăm drenarea apei pe una dintre suprafețele noastre interioare ecologizate și putem astfel stabili un bilanț complet pentru circuitul apei pe acoperișul nostru ecologizat.

Cu siguranță ați observat deja: La baza produselor Vulkatec se află cunoștințe profunde și o pasiune pentru creșterea sănătoasă.

Substraturile naturale sunt doar o parte a ideii Vulkatec. Pe tot drumul de la cariera de piatră și până la șantier, ne angajăm să păstrăm amprenta ecologică bună a produselor noastre.

Pentru a ne asigura că mărfurile vrac parcurg cât mai puțini kilometri de autostradă, folosim calea navigabilă pentru cea mai mare parte a traseului de transport. Cu locații de producție pe căile navigabile europene, livrarea ia întotdeauna cea mai scurtă rută. Doar pe ultimul segment de drum până la șantier, transportul este preluat de camioanele noastre.

Acest concept de producție și livrare dintr-o singură sursă asigură transparență ecologică și livrare fiabilă, la timp.

Locațiile de producție se află în zone metropolitane și sunt deci aproape de șantierele unde e nevoie de ele. În Berlin de exemplu, camioanele ajung chiar în centrul Berlinului, parcurgând mai puțin de 25 km.

De mulți ani deja, seminariile noastre de specialitate sunt o instituție solidă, oferind posibilități de schimb de experiență între colegi, specialiști și oameni de știință. Prezentările specializate ale unor experți de renume pentru fiecare domeniu ​în parte, sunt completate de opiniile practicienilor.

Important este faptul că aveți oportunitatea de a contribui cu idei pe temele date, chiar în timpul prezentărilor. Ne dorim implicarea dumneavoastră !

Doar așa vom deveni mai buni, împreună. Astfel, discuțiile intense din timpul seminariilor pe tema arbori din 2016 / 2017 au dus la o inovație și dezvoltare reală a noului nostru substrat pentru arbori, Vulkatree® L 0–32.

În anii precedenți au avut loc până la opt seminare pe an, cu până la 180 de participanți pe seminar la Berlin, Hamburg, Heidelberg, Veitshöchheim, Köln, Mainz, Meckenheim, Nürnberg, Solingen și Basel. Regiunea sau specializarea dumneavoastră nu este amintită? Luați legătura cu noi și prezentați-ne propunerile dumneavoastră.

Putem face asta însă doar dacă știm ce anume vă preocupă. Prin urmare, menținem o comunicare permanentă cu clienții noștri, atât în teorie cât și în practică, la seminarele noastre de specialitate din țară și din străinătate pe temele arbori, acoperișuri și gazon. Aici apar adevăratele inovații pentru peisagiști, pentru ingineri și constructori de drumuri, constructori de acoperișuri, dezvoltatori imobiliari și comercianți de specialitate.

Pentru arhitecți, proiectanți și comunități dezvoltăm soluții interesante și concepte de ecologizare. Asistăm universitățile în dezvoltarea de proiecte de încercare și de cercetare. Și ca persoană privată aveți, evident, posibilitatea de a cumpăra produsele noastre. Fie în magazinul nostru online, fie în magazinul dumneavoastră preferat de materiale de construcție.

Indiferent de modul în care ne descoperiți, vom fi acolo pentru dumneavoastră. Promitem.

Vulkatec: Prompt, serios, produse de înaltă calitate

Comparativ cu marile magazine DIY, la Vulkatec clienții pot găsi substrate de înaltă calitate pe bază vulcanică pentru acoperiș verde și pentru spații verzi de înaltă caitate, pentru indoor landscaping. Firma Vulkatec este unicul furnizor pentru produsele menționate mai sus. Nu mai există alt furnizor similar in România.

Avem experiență cu produsele menționate, respect și atenție pentru clientul aferent și produse de înaltă calitate made in Germany.

| Alte servicii oferite:


Producem și furnizăm substrate de înaltă calitate pe bază vulcanică pentru acoperiș verde și pentru spații verzi.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de Între 5 % si 10 %