Trend Furniture

Categorii: Amenajari interioare, Designeri interior, Terase si outdoor

DETALII MAGAZIN

Oraș: Cluj-Napoca

Adresă: Str. Braniste. nr. 25B, Gilau

Orar: L-Vi: 9:00 - 17:00


Telefon: 0726 170509

Site: https://www.trendfurniture.ro

Instagram: https://www.instagram.com/trendfurniture.ro

Facebook: https://www.facebook.com/trendfurniture.ro

Reducere: 3%

Reducere de 3 % de la Trend Furniture

Oferim solutii complete de amenajare a tuturor spatiilor publice si mobilier profesional inconfundabil, iar proiectele realizate poarta emblema noastra distinctiva: ingrijire si atentie la detalii. Noi credem ca orice creatie aproape perfecta se naste din pasiune, experienta si daruire. Indiferent de specificul localului dumneavoastra, va propunem mobilier si solutii diverse, pentru orice stil de amenajare.

Trend Furniture: Experienta, seriozitate, pret corect, solutii complete

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

  • Mobilier si amenajari HoReCa

  • Consultana

  • Design

  • Livrare si montaj

Prin pasiunea noastra, cream mobilier cu personalitate si trasaturi aparte. Prin experienta noastra, cream ambianta si transmitem emotii. Prin daruirea noastra cream spatii echilibrate si creative. Altfel spus, misiunea noastra este sa crestem valoarea locatiilor publice din Romania. Acest lucru il vom realiza oferindu-va solutii performante, creative si mobilier profesional, durabil, construind parteneriate strategice cu designeri de interior, arhitecti si proprietari de localuri sau dezvoltatori.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine reducere de 3% de la Trend Furniture. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3%