TEHNO CASNIC SERVICE

Categorii: Lacuri si vopsele , Parchet , Pardoseli

DETALII MAGAZIN

Oraș: Cluj-Napoca

Adresă: Str. Salcamului 37

Orar: L-V 9 - 17


Telefon: 0745 548977

Site: www.parchet-lemn-cluj.ro

Firma noastra s-a facut intotdeauna remarcata pentru inalta calitate si fiabilitate a produselor din lemn, lemn stratificat si a produselor pentru montaj-finisare: parchet lemn, parchet stratificat, scări interioare din lemn, adezivi, lacuri, acoperiri pardoseli etc. Intotdeauna am reusit satisfacerea clientilor intr-o piata atat de competitiva precum cea a produselor pentru acoperirea, protectia si intretinerea parchetului de lemn si a suprafetelor din lemn: scari din lemn, glafuri de lemn, pervaze de lemn, etc.
De asemenea, am accesat inclusiv servicii pentru montarea si reconditionarea pardoselilor, utilizand masini si tehnolgii dintr cele mai noi.

| Alte servicii oferite:


Parchet din lemn, parchet stratificat, elemente de scari, glafuri din lemn, amorse pardoseli beton, adezivi, chituri, lacuri mono si bicomponente, alte acopeiri pentru pardoseli.
Servicii de montaj parchet din lemn, stratificat si laminat, reconditionare-renovare pardoseli din lemn, laminate, pvc, epxi poliuretanice, beton, montaj lemn pe pereti.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% la comenzi mai mari de 2000 lei

Economisește timp și organizează-ți vizitele la partenerii HOMEcard