Smart Home Systems

Categorii: Automatizari, SmartHouse

DETALII MAGAZIN

Oraș: Cluj-Napoca

Adresă: Str. Livezii, nr.63

Orar: L-Vi: 9:00 - 17:00


Telefon: 0723 822211

Site: https://onesmartcontrol.com/ro/

Facebook: https://www.facebook.com/onesmartcontrol/

Reducere: 5 % discount la achizitia unui cilindru inteligent

Discount de 5 % discount la achizitia unui cilindru inteligent de la Smart Home Systems

Smart Home Systems este o companie care se ocupa cu furnizarea de sisteme smart home pentru locuintele rezidentiale.

Cilindrul inteligent BOLD va permite sa acordati acces facil si sigur in locuinta/aparthotel/birou/depozit mai multor utilizatori. Dumneavoastra ca si proprietar veti alege tipul de acces (permanent, recurent sau temporar) si veti putea vizualiza un istoric al accesului. Din punct de vedere al securitatii cilindrul inteligent are certificare SKG 3 stele din 3, care atesta cea mai buna rezistenta impotriva efractiilor.

Puteti testa cilindru inteligent, puteti vedea ce inseamna acces la simpla apropiere cu telefonul de cilindrul inteligent, cum puteti activa codul pin mecanic (pe care-l puteti utiliza atunci cand v-ati uitat telefonul acasa sau ati ramas fara baterie).

Cilindrul inteligent BOLD poate fi montat pe majoritatea tipurilor de usa. Acest cilindru nu va schimba designul intregii clante.” – echipa Smart Home Systems

Smart Home Systems: Securitate digitala maxima

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

Bold keyless security este un cilindru inteligent are permite deschiderea usii din telefonul mobil atat de la distanta (Bridge Bold) cat si de langa usa. Acest cilindru va permite va acordati si acces limitat (ex. femeia de seviciu va avea acces in locuinta joia intre orele 10-12).

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine reducere de 5% la achizitia unui cilindru inteligent de la Smart Home Systems. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5 % discount la achizitia unui cilindru inteligent