Signature Home

Categorii: Designeri interior, Mobila bucatarie, Arhitecti

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Bucuresti, Sector1, Str. Nicolae Titulescu, nr.1, Bl.A7, Sc.4, Et.3, Ap.100

Orar: 9-18


Telefon: 0740629833

Site: https://www.signaturehome.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/signature_home_ro/

Facebook: https://www.facebook.com/SignatureCompanyLLC/

Reducere: de la 5%, în funcție de valoarea comenzii

Signature Home este o fabrică de mobilier din județul Ialomița, cu activitatea principală producția de mobilier din lemn masiv și cu personal cu un înalt grad de pregătire, experiență și competență profesională.

Noțiunea de „fabrică de mobilă” este una foarte largă. Gama de produse poate fi extrem de diversificată, pornind de la ceea ce se numește „mic mobilier” (aici intrând produse și accesorii de mici dimensiuni, cum ar fi: etajere, scaune, suporturi pentru diverse obiecte, chiar și jucării din lemn), uși și ferestre (inclusiv tâmplărie ferestre pentru geam termopan), mobilier pentru camere (paturi, canapele, seturi de canapele, dulapuri, vitrine, etajere, biblioteci, mese – inclusiv mese pentru TV, audio-video, pentru servire etc.), mobilier de bucătărie, ajungându-se și la mobilier de birou (în special birouri, mese pentru calculator – adesea dotate cu suporturi pentru tastatură, unitate centrală, imprimantă sau pentru toate acestea -, mese pentru conferințe, biblioteci, corpuri mobile).

Serviciul în sine este prelucrarea lemnului, conceperea design-ului in funcție de dorințele clienților, ambalarea și expedierea lui.

Signature Home: Seriozitate - Competență - Responsabilitate

Clienții ar trebui să fie atenți în general la calitatea produselor achiziționate (nu numai de la noi, dar de oriunde). Aceștia vor putea vedea o diferență majoră la modul în care lucrăm noi piesele de mobilier și cum lucrează alte firme (axate numai pe maximizarea profitului în general, și nu pe satisfacția clientului).Veniți să vă convingeți singuri, vă așteptăm oricând la noi.

Comparativ cu marile lanțuri de magazine, clienții vor avea una din echipele noastre dedicate pentru ei. Împreună vor găsi soluții la problemele care se pot observa încă de la măsurătorile pe care le vom face împreună - vor găsi tot timpul pe cineva la capătul celălalt al telefonului pentru a discuta detaliile proiectului lor (nu un call center unde răspunde un robot sau o persoana plictisită, ci exact oamenii care se ocupă activ de proiectul lor). Și nu în ultimul rând, vor găsi seriozitate și competență!

Pentru a evidenția modalitatea noastră de a ne diferenția de concurență vom folosi un singur cuvânt: PREMONTAJ. Noi, prin contract, organizăm premontaj înainte de finalizarea oricărei lucrări - unde clientul poate veni să vadă mobilierul personalizat înainte de a ajunge la locația stabilită (pentru clientii care nu pot ajunge sau sunt din afara țării, trimitem poze și filmulețe cu mobilierul realizat). Acest lucru ajută foarte mult să eliminăm erori, greșeli sau neînțelegeri, pentru că orice modificare se poate face direct la noi în fabrică înainte de livrare și montaj.


| Alte servicii oferite:


  • Debitare PAL/MDF

  • Cantuire PAL

  • Frezare CNC pentru MDF/Lemn

  • Șlefuire/grunduire elemente de MDF/Lemn

  • Vopsire MDF/Lemn

  • Prelucrare elemente pe curb

  • Prelucrare elemente speciale

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de de la 5%, în funcție de valoarea comenzii