Screeding Pump

Categorii: Amenajari interioare, Incalzire pardoseala, Pardoseli

DETALII MAGAZIN

Oraș: Târgu-Mureș

Adresă: Str. Transilvania nr. 26

Orar: L-Vi 7:00-18:00


Telefon: 0749 943528

Site: https://www.sape-mures.ro

Reducere: 10% pentru suprafete mai mari de 1000 mp

Discount oferit de Screeding Pump de 10% pentru suprafete mai mari de 1000 mp

Compania Screeding Pump este specializata in executia sapelor mecanizate semiuscate pentru cladiri rezidentiale. Inca de la inceput, s-a axat in primul rand pe componenta de calitate in constructii, care de cele mai multe ori se realizeaza prin echipamente performante. Seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada cat si calitatea lucrarilor executate, ne fac sa fim intr-o continua dezvoltare.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

  • sapa semiumeda de egalizare armata cu fibre disperse din polipropilena (inlocuieste armarea clasica cu plase sudate)

  • sapa de egalizare aderenta/ neaderenta de suport

  • sapa de egalizare flotanta, unde sapa este turnata peste un material termoizolant, peste care se aplica mai intai un strat separator(PVC) si apoi sapa noua

  • sapa de egalizare pentru incalzire in pardoseala. Sapa este armata cu fibre de polipropilena la care se adauga un aditiv pentru incalzire in pardoseala care asigura un plus elasticitate

  • Sapa de egalizare perlitica ( pe langa nisip si ciment se mai adauga si perlit). Sapa perlitica usoara este un material mult mai usor decat o sapa clasica, utilizat pentru imbunatatirea termoizolarii planseelor, ca suport de pardoseala sau beton usor de panta pentru terase. Sapa are o rezistenta suficienta pentru montarea pardoselilor de tip gresie, piatra naturala, parchet, a membranelor hidroizolante.

  • Sapa de egalizare termoizolanta ( cu perle de polistiren)

Avantajul principal al sapei mecanizate fata de sapa clasica este calitatea executiei.

Sapa este un strat din mortar de ciment care de obicei se aplica direct pe stratul support, pe care, ulterior, se aseaza finisajele. Sapa mecanizata are aceasta denumire deoarece majoritatea operatiunilor ce implica turnarea ei sunt efectuate mecanizat. Prepararea se face in santier cu ajutorul unei pompe speciale, apoi este transportata prin furtune la locul de turnare. Urmeaza nivelarea si elicopterizarea. Elicopterizarea este o sclivisire automata prin care se realizeaza un strat de protectie la suprafata sapei. Sapa este folosita la egalizarea suprafetelor interioare si exterioare, formand un strat suport pentru montarea gresiei, marmurei, parchetului, etc., nemaifiind nevoie de alta sapa autonivelanta.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine reduceere de 10% pentru suprafete de 1000 mp de la compania Screeding Pump. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 10% pentru suprafete mai mari de 1000 mp