Regal Doors

Categorii: Parchet, Usi

DETALII MAGAZIN

Oraș: Brașov

Adresă: Str. Bazaltului 7

Orar: L-Vi 9:00-17:00


Telefon: 0740 828285

Site: https://regaldoors.ro

Facebook: https://www.facebook.com/regaldoors/

Reducere: 5%

Discount de 5% de la Regal Doors

Distribuitori de usi de interior Albero una din cea mai mare fabrica de usi de interior din Rusia. Fabrica de usi Albero ne ofera o gama larga de modele si culori in orice stil, clasic, hi-tech, moderne. Usile interior Albero sunt facute dupa standartele eropene cu utilaje de ultima performanta.

Modalitate de acoperire a furnirului la 360 grade pe fiecare element ne ajuta sa eliminam marginile laterale, la care de obicei patrunde umezeala sau se dezlipesc cu timpul.
Datorita constructiei usilor Albero, ne este permis sa schimbam fiecare element din care este compusa usa, asta ne ajuta sa nu cheltuim suplimentar pentru o usa si sa schimbam elementul defectat ( sticla , lateralele, etc)
Tocul este reglabil pana a 13 cm cu pervaz pe ambele parti taiate la 45 din fabrica, in caz ca depaseste 13 cm grosimea zidului putem suplimenta cu o extensie care ne ajuta sa imbracam grosimea zidului pina la 32 cm.
Usile Albero sunt echipate cu feronerie de Morelli ( 3 balamale, broasca si manerul care poate fi la alegerea clientului )
Usile sunt disponibile pentru orice buget. De la 500 Ron pana la 1400 Ron

“Calitatea corespunzatoare pretului” – echipa Regal Doors

Regal Doors: usor, simplu si rapid.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

  • Usi de interior

  • Servicii de transport, masurari si montaj de usi interior

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine 5% la orice achizitie de la Regal Doors. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5%