Pyramis Romania

Categorii: Designeri interior, Electrocasnice, Obiecte Sanitare

DETALII MAGAZIN

Oraș: Ilfov

Adresă: Str. Avram Iancu nr. 30 075100 Otopeni, jud. Ilfov


Telefon: 0746199937

Site: https://www.casasibucataria.ro/

Reducere: 10% la orice achiziție mai mare de 1000 RON

Pyramis Romania s-a înființat în 2004, ca filială a companiei multinaționale Pyramis Metallourgia. În cei 12 ani de existență pe piața locală, Pyramis Romania a oferit întotdeauna soluția completă pentru utilarea bucătăriei.

Onestitate, Integritate, Încredere

Una dintre prioritățile Pyramis a fost întotdeauna calitatea. Compania este dedicată furnizării de produse și servicii de calitate excelentă care să satisfacă și, în unele cazuri, chiar să depășească așteptările clienților. Această prioritate a fost și este unul dintre factorii esențiali cu ajutorul căruia Pyramis și-a caștigat competitivitatea pe o piață în continuă mișcare, cu exigențe din ce în ce mai greu de satisfăcut.

Pyramis are 53 de ani de experiență în prelucrarea oțelului inoxidabil și este unul din primii 3 producători de chiuvete din oțel inoxidabil din piața internațională. Procesul de manufacturare al produselor pentru bucătărie pe care Pyramis le comercializează are loc în Grecia și Italia. În Grecia, Pyramis deține una dintre cele mai mari și moderne fabrici din lume cu o producție de peste 2 milioane de chiuvete anual și cu cea mai extinsă linie de producție concentrată într-o singura locație desfășurată pe 286.000 mp. Oțelul inoxidabil folosit în procesul de producție este AISI304, furnizat de renumitul consorțiu german Krupp Thyssen, cu un conținut crom/nichel 18/10.

Certificări detinute de catre Pyramis: ISO 9001:2000, asigurând standarde înalte de calitate pentru fiecare proces și produs în parte; EMAS și ISO 14001, subliniind angajamentul voluntar pentru protecția mediului; OHSAS 18001 în managementul resurselor umane. Este una dintre cele 10 companii grecești care are certificarea EMAS și una dintre cele 3 care deține concomitent certificarea EMAS și ISO 14001. Toate produsele Pyramis sunt conform normelor CE.

Gama de produse cuprinde chiuvete din Inox, chiuvete din Soft Compozit, chiuvete Pyragranite, baterii de bucătărie și baie, Electrocasnice incorporabile și independente – hote, plite, cuptoare, mașini de spălat vase, combine frigorifice.

| Alte servicii oferite:


Livrarea produselor se face oriunde în România, în termen de 48 - 72 ore (zile lucrătoare) din momentul confirmării comenzii de către personalul Pyramis România. Excepție fac cazurile de forță majoră (calamități, dezastre naturale, drumuri impracticabile, accidente etc.). Pyramis România SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea Clienților. Livrarea produselor va fi gratuită pentru comenzile care depășesc valoarea de 2000ron (TVA inclus). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un preț mai mic decât această sumă, în valoare de 24,90ron (TVA inclus).

Pentru produsele din categoria cuptoarelor electrice incorporabile se va aplica un tarif în valoare de 49,90ron (TVA inclus).

Pentru produsele voluminoase - Frigidere, Combine frigorifice și Mașini de spălat vase - se va aplica un tarif în valoare de 89,90ron (TVA inclus).

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 10% la orice achiziție mai mare de 1000 RON