PORTI AUTOMATE RO

Categorii: Automatizari, Instalatii electrice, SmartHouse

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Sos Gheorghe Ionescu Sisesti nr 224, sector 1

Orar: 9 - 17


Telefon: 0729 087 533

Site: http://automaticentrance.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/ditec.automatizariporti.1

Reducere: 5% la orice achiziție

DITEC produce și comercializează diferite automatizări pentru porți sau uşi de garaj, uşi glisante automate, bariere automate și uşi rapide PVC. Acestea pot fi amplasate în zone rezidenţiale sau comerciale şi industriale fiind uşor de montat în orice spațiu.

Solidă, modernă și flexibilă, așa putem descrie cel mai bine compania noastră!

Organizăm anual mai multe cursuri de calificare la sediul nostru, ajutând rețeaua de distribuitori la nivel național, pentru o mai bună utilizare a produselor noastre. În ultimii ani, am reușit să colaborăm cu firme de specialitate în toate județele, care reprezintă firma noastră, astfel încât să putem oferi calitate DITEC în întreaga țară.

Asigurăm suport tehnic telefonic pentru toate produsele comercializate.

Cu această gamă largă de servicii, suntem în măsură să oferim clienților condițiile cele mai favorabile. Produsele noastre sunt prezente în fabrici, săli de conferintă, instituții publice, bănci și, nu în ultimul rând, in casele particulare. Succesele noastre se datorează în principal produselor de înaltă calitate, stocului mare și serviciilor rapide.

Avem o echipă bine pregătită care vă oferă servicii de proiectare completă, de la lansarea proiectului până la finalizarea acestuia. Investim și inovăm permanent pentru a fi în măsură să raspundem la solicitările partenerilor noștri.

Compania noastră, relațiile cu clientii, investițiile și dezvoltările tehnice sunt succesul proiectelor dumneavoastră.

Comparativ cu marile magazine DIY, la noi clienții pot găsi consultanță de specialitate. Recomandăm persoanelor care doresc să apeleze la firme de profil să acorde o atenție deosebită calității premium a produselor.

| Alte servicii oferite:


DITEC furnizează produse precum: automatizări porți culisante/batante, bariere automate, uși de garaj rezidențiale, uși culisante automate, uși secționale industriale. Punem toată energia și efortul în tot ceea ce producem pentru a putea fi în măsură să satisfacem toate nevoile și cerințele în continuă creștere a partenerilor noștri.


Produsele DITEC pot fi amplasate în zone comerciale, rezidențiale și industriale. Acestea pot fi regăsite în fabrici, săli de conferință, instituții publice, bănci și în case particulare. Echipa DITEC este alături de fiecare client în parte cu cele mai bune soluții și încearcă să țină pasul cu cerințele în continuă creștere ale parterenilor.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% la orice achiziție