M&M MARKETING

Categorii: Materiale constructii, Mobilier balcoane si terase

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Str. Badea Cartan, Nr. 18, Sect. 2

Orar: L-V 9 - 17.00


Telefon: 0738 210700, 0731 328584, 031 4244422

Site: https://s-a-e.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/saesecuritate

Reducere: 7% la prima comandă! Bonus anual de până la 10% din valoarea achizițiilor efectuate pe parcursul unui an calendaristic!

Discount de 7 % la prima comandă! Bonus anual de până la 10% din valoarea achizițiilor efectuate pe parcursul unui an calendaristic!

Suntem prima companie care a adus benzile cu țepi contra păsărilor și barele contra escaladării gardurilor pe piața din România!
Când este vorba despre siguranța bunurilor personale și mai ales a celor dragi este bine să luăm toate măsurile care ne sunt puse la dispoziție și să prevenim accesul intrușilor pe propritățile pe care le deținem.
Barele antiescaladare SAE Security au design care nu strică imaginea gardurilor cum se întâmplă în cazul sârmei ghimpate sau lamate, iar prin aspectul agresiv, reprimă interesul posibililor infractori.
Barele SAE Security aduc un plus de siguranță pe lângă sistemele de alarmă moderne, au o durată de viață ridicată(sunt din oțel galvanizat) și nu necesită întreținere.
Dacă discutăm de benzile pentru alungarea păsărilor, cum sunt: SAE Porumbei, SAE Pescăruși și SAE Păsări și animale mici, cel mai important aspect de care trebuie să țină seama clienții atunci când consideră că au nevoie de acestea, este acela de a alege soluția optimă cu cel mai bun raport calitate - preț, astfel încât să acopere întreaga suprafața pe care doresc să o protejeze.
Benzile cu țepi SAE au găuri pentru fixare și se montează foarte ușor.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii oferă compania?

Importăm produse de calitate de la cei mai renumiți producători și vă putem garanta CEL MAI BUN PREȚ!
ActualizĂm permanent stocurile și vă oferim consultanță în alegerea soluțiilor optime pentru un cost cât mai redus în raport cu nevoile dumneavoastră.

În primul rând le oferim clienților noștri consultanță pentru alegerea soluției optime și o gamă diversificată de produse:

  • Soluții pentru alungarea păsărilor și contra escaladării gardurilor

  • Livrarea se face de la punctul de lucru din București și prin transportatori terți

  • Comenzile mai mari de 300 Lei beneficiază de tansport gratuit

  • Asigurăm montaj la cerere contra cost

Compania M&M MARKETING vine în întâmpinarea clienților “printr-o diversificare permanentă a gamei de produse, avem permanent promoții, o descriere foarte bună a produselor și o politică de discounturi foarte bună, prin care putem oferi mereu CEL MAI BUN PREȚ” -

M&M MARKETING: Flexibilitate - Profesionalism -Calitate

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține discount de 7 % la prima comandă de la M&M MARKETING și bonus anual de până la 10% din valoarea achizițiilor efectuate pe parcursul unui an calendaristic. Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile și pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 7% la prima comandă! Bonus anual de până la 10% din valoarea achizițiilor efectuate pe parcursul unui an calendaristic!