LIGHTEM DIGITAL

Categorii: Corpuri iluminat, SmartHouse

DETALII MAGAZIN

Oraș: Ilfov

Adresă: Măgurele, Int. Sulfinei 78-80, Hala C3

Orar: 10-18


Telefon: 0741957740

Site: www.lightem.ro

Instagram: https://www.instagram.com/lightem.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/lightem.ro

Reducere: 5% la orice achiziție mai mare de 3000 lei

Lightem Digital oferă soluții profesionale de iluminat LED și echipamente de semnalizare digitală LCD. Ne diferențiem de concurență prin varietatea produselor în două câmpuri de activitate cu un numitor comun:

1 - Iluminat arhitectural

2 - Afișaje publicitare digitale

Îmbinăm afișajele digitale, o soluție de marketing direct, cu lumina care, pe lângă obiectivul său principal, devine un instrument vizual de marketing, prin prezentarea produselor într-un mod dezirabil (dacă ne gândim la zona de retail), realizarea de ambiente potrivite (fie că ne referim la ospitalitate sau spații rezidentiale) și punerea în valoarea a arhitecturii și evidențierea unei clădiri, făcând-o mai atrăgătoare.

LGHTEM DIGITAL: calitate, varietate, funcționalitate

Spre deosebire de marile magazine DIY, clienții pot găsi la noi echipamente profesionale cu durată lungă de funcționare, între 50.000 si 80.000 de ore, varietate în ceea ce privește temperatura de culoare, unghiul de fascicol luminos, tipurile de dimmare și soluțiile de control ale luminii, consultanță, calcul luminotehnic și light design.

Recomandăm persoanelor care achiziționează produse similare să fie atente la durata de viață a produselor și la proiectul de iluminat și light design.

| Alte servicii oferite:


Compania noastră oferă:

  • echipamente de iluminat arhitectural cu LED

  • echipamente de semnalizare digitală cu ecrane LCD

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% la orice achiziție mai mare de 3000 lei