Larvet DDD

Categorii: Curatenie

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: la adresa clientului

Orar: 00:00-24:00


Telefon: 0736 445307

Site: https://larvet.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/Larvet-Dezinsectie-Deratizare-Non-Stop-283927242078830/

Reducere: 15% la suprafețe de peste 1000 metri pătrați

Oferim personal calificat alcătuit din oameni cu experiență în deratizare și dezinsectie, ce înțeleg foarte bine cât de problematice sunt insectele și rozatoarele dacă lucrarea nu se execută corespunzător.

Atunci când trebuie să efectuați operațiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD), recomandăm să aveți în vedere câteva aspecte. Astfel, trebuie verificat dacă firmele care activează în acest domeniu sunt autorizate să desfășoare servicii de DDD. De asemenea, tarifele practicate de firmele de DDD se stabilesc în funcție de anumiți factori, iar în privința contractelor, acestea au o durată fixă, care însă poate fi prelungită.

| Alte servicii oferite:


Servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti-Ilfov

Compania noasră oferă servicii de:

  • Deratizare

  • Dezinsecție

  • Dezinfecție

Personalul nostru a absolvit cursurile de DDD și este capabili să analizeze situația la fața locului. Toate substanțele folosite de noi sunt certificate și probate în timp chiar de noi. Acestea nu miros, nu păteaza, au o remanență de pana la 90 de zile. Efectele substanțelor sunt imediate, la 10 minute după terminarea lucrării deja incep să se vadă primele „victime”, și totodată ne permit să identificăm în timp real sursa problemei și cuiburile din casa dumneavoastră.

Cu homeCARD beneficiați de 10% reducere la suprafețe de peste 1000 metri pătrați.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 15% la suprafețe de peste 1000 metri pătrați