Kitchen Total Solution

Categorii: Electrocasnice, Mobila bucatarie

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Str. Polona 68-72, Polona Business Center, sect 2

Orar: L-V 10-19


Telefon: 0722 353987

Site: http://www.kitcheninc.ro

Instagram: https://www.instagram.com/kitcheninc_romania/

Facebook: https://www.facebook.com/kitchenincro

Reducere: 3%

Reducere de 3% pentru comenzi de la Kitchen Total Solution

Avem o echipa tanara, cu multa energie, care va crea dintr-o banala bucatarie, un loc de joaca, in care sa va simtiti bine, parte din personalitatea voastra.

La fel ca oricare alta calatorie, o bucatarie este un proiect personal – nu avem retete prestabilite, avem doar propuneri inspirate din alegerile tale. De aceea, inainte de toate trebuie sa ne cunoastem: ca sa intelegem ce fel de bucatarie te reprezinta cel mai bine. Indiferent de planul facut, avem cateva ingrediente de baza, pe care le combinam in functie de tine: detalii de lux, tehnologie de inalta clasa, versatilitate, eleganta, sinergie, luminozitate, atmosfera. Credem in experiente sofisticate dar natural inspirate – iar a gati intr-o bucatarie perfecta pentru tine este primul pas spre implinire. Fie ca e vorba de mobilier, solutii tehnice, electrocasnice, lumini sau pur si simplu crearea unui stil propriu, Echipa de profesionisti Kitchen INC. este pregatita cu toate „uneltele” pentru a crea bucataria perfecta pentru tine.

Imbinam elementele super Premium ale brandurilor Warendorf, Gaggenau, Axor Hansgrohe, Walter Knoll, si altora pentru a va oferi calitatea in cea mai buna forma.

LUX si unicitate in Romania al produselor vandute. – echipa Kitchen Total Solution

Kitchen Total Solution: Flexibilitate, responsabilitate si respect fata de client si de parteneri

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

  • Mobilier de bucatarie Warendorf, transport si montaj gratuit

  • Electrocasnice Gaggenau, transport si montaj gratuit.

Calitate, design, precizie, eleganta dar si functional, sunt termenii care definesc conceptul Kitchen Inc. Produsele si serviciile oferite se adreseaza celor care isi doresc experiente noi si respecta calitatea si garantia germana.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine discount de 3% pentru comenzi de la Kitchen Total Solution. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3%