Kanji Integral

Categorii: Incalzire pardoseala, Instalatii electrice

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Str. Pietei 60A

Orar: L-Vi 09-17


Telefon: 0740 767396

Site: http://www.incalzirepardoseala.ro

Instagram: https://www.instagram.com/kanji_integral/

Facebook: https://www.facebook.com/kanji.integral/

Reducere: 3% la orice comandă peste 1000 de lei, 7% la comenzi de peste 500 euro cu plata în avans.

3% adițional la orice comandă peste 1000 de lei de la Kanji Integral sau 7% la comenzi de peste 500 euro dacă plata se face în avans.

Varietatea mare de produse, consultanța, livrarea rapidă din stoc cu reduceri atractive fac din compania Kanji Integral un furnizor sisteme complete și echipamente electrice pentru încălzire în pardoseală și protecție la îngheț și degivrare.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii oferă compania?

  • Sisteme electrice de încălzire în pardoseală

  • Sisteme de protecție la inghet & degivrare

“Calitate la preț corect. Există alternative la orice produs la momentul actual însă trebuie analizate cu atenție caracteristicile și prețul final pentru a alege oferta optimă în funcție de bugetul alocat” – echipa Kanji Integral

Kanji Integral: Rapiditate, inovație, seriozitate

Cu cele 3 valori care descriu specificul firmei, echipa Kanji Inegral este mereu pregatită cu soluții optime pentru fiecare proiect.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține 3% discount adițional la orice comandă peste 1000 de lei de la Kanji Interal sau 7% la comenzi de peste 500 euro dacă plata se face în avans. Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile și pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% la orice comandă peste 1000 de lei, 7% la comenzi de peste 500 euro cu plata în avans.