I-SYSTEMS HOME SOLUTIONS

Categorii: Automatizari, Corpuri iluminat, SmartHouse

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: str. Rafiei, nr. 9

Orar: 10:00 - 18:00


Telefon: 0751584310

Site: https://www.i-systems.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/isystems.automatizariporti/

Facebook: https://www.facebook.com/isystems.automatizariporti

Reducere: 5% garantat pentru comenzi peste 1000 RON

Un business dinamic, cu experiență în distribuția internațională de produse smart pentru case inteligente și mereu actualizați cu ultimele soluții din construcții, inginerie, tehnologie, smart-home. Punem la dispoziția clienților noștri cunoștințele tehnice și experiența profesională pentru îndeplinirea cu succes a proiectelor la standardele cele mai înalte de securitate, atât pentru sectorul rezidențial cât și industrial.

I-Systems furnizează produse și soluții pentru case inteligente, distribuie accesorii și sisteme premium de la brand-uri recunoscute internațional în lumea produselor smart-home & tech - Faac, BFT, Urmet, LINCE, BENEITO FAURE, etc. Mai mult, distribuim dispozitive accesibile și ușor de utilizat, inclusiv control inteligent iluminat, securitate inteligentă la domiciliu, videointerfonie, camere supraveghere sau materiale electrice.

De la instalarea unui simplu întrerupator până la montarea unui sistem de control acces pentru întreaga casă, tratăm fiecare proiect cu aceiași importanță. Astăzi, suntem pregătiți să oferim cele mai bune soluții în Automatizări, Securitate și produse pentru case inteligente.

Flexibilitate | Comunicare | Calitate Premium | Inovație | Garanție - sunt valori după care ne ghidăm încă de la înființare.

I-Systems Home Solutions: Flexibilitate, Calitate Premium, Inovație

Expertiza tehnică și experiența montajului echipamentelor noastre ne oferă un avantaj față de marile magazine. Prin partea de servicii am reușit să cunoaștem îndeaproape produsele, asftel încât putem oferi cea mai bună soluție în funcție de cerințele unice ale fiecărui proiect.

Oferim GARANȚIE la anumite produse pentru o perioadă de până la 5 ANI, și ne ajutăm clienții cu suport tehnic NON-STOP oricând au nevoie de un sfat sau de o recomandare pentru proiectul acestora. Prin aceste practici reușim să ne diferențiem de concurența directă și să oferim un plus de valoare.

Recomandăm persoanelor care doresc să apeleze la firme de profil să fie atente, în primul rând, la calitate. Există produse din această nișă, similare, însă nu de fiecare dată pot livra aceiași calitate. De aceea produsele pe care le furnizăm sunt de cea mai înaltă calitate și livrează o experiență premium pe termen îndelungat.

| Alte servicii oferite:


PRODUSE OFERITE:

  • automatizări porți, automatizări bariere auto, automatizări uși garaj, intefonie, supraveghere video, securitate, sisteme alarmă, boxe profesionale invizibile, sisteme control acces, iluminat inteligent, întrerupătoare electrice, bandă led, materiale electrice.

SERVICII OFERITE:

  • montaj automatizări porți, automatizări bariere auto, automatizări uși garaj, intefonie, supraveghere video, boxe profesionale invizibile.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% garantat pentru comenzi peste 1000 RON