Gruppo Marmi Import Export

Categorii: Materiale constructii, Piatra naturala, Terase si outdoor

DETALII MAGAZIN

Oraș: Ploiești

Adresă: Strada Alexandru Odobescu 9B, 100342

Orar: luni - vineri / 09:00-17:00


Telefon: 0726 708458

Reducere: 3% din totalul produselor / serviciilor achizitionate

Gruppo-Marmi Import-Export: reducere de 3% din totalul produselor / serviciilor achizitionate

GRUPPO-MARMI IMPORT EXPORT SRL a fost infiintata in anul 2003. Obiectivul de baza a fost, este si va ramane acela de a asigura servicii si produse de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, rezultatele sa fie cele pe care, cu totii, ni le dorim.

Expertiza, experienta, excelenta sunt atribute care sustin compania in a oferi solutii, personalizate, concepute, inclusiv ca nivel de pret, direct de la sursa de obtinere a materiei prime

Prezenta de peste 10 ani in piata agregatelor si materialelor de constructii confera un avantaj din punct de vedere al: expertizei in procesul de ofertare si al experientei in gestionarea relatiilor de colaborare pe termen lung.

| Alte servicii oferite:


Alte servicii oferite:

  • Agregate de balastiera: nisip, pietris, balast (se folosesc la fabricarea betoanelor si sapelor de orice clasa, la realizarea prefabricatelor din beton, la tencuieli, la fabricarea mixturilor asfaltice, la fundatii si straturi de drumuri)

  • Otel betonat, ciment, beton;

  • Produse de cariera (piatra, granit, macadam);

  • Roci din Romania (calcar, granit etc)

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine o reducere de 3% din totalul produselor / serviciilor achizitionate de la Gruppo-Marmi Import-Export.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% din totalul produselor / serviciilor achizitionate