Glamour Floors

Categorii: Mocheta si Covoare, Parchet, Pardoseli

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Splaiul Unirii 152-154, etaj 2, 040041

Orar: 09:00 - 18:00


Telefon: 0744 888000

Site: https://glamourfloors.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/glamour_floors/

Facebook: https://www.facebook.com/GlamourFloors

Reducere: 10% la orice comanda

Glamour Floors este o companie care dezvolta din 1992 sectorul pardoselilor si al amenajarilor interioare, prin furnizarea de solutii profesionale complete, adaptate oricaror spatii si nevoi ale clientilor finali. Punem la dispozitia partenerilor experienta noastra, oferind consultanta tehnica si comerciala personalizata in alegerea materialelor si solutiilor de executie.

Am ales sa colaboram cu producatori importanti, oferind produse variate, de calitate, design-uri originale, texturi neobisnuite, pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de pe piata. Prin intermediul solutiilor cromatice si de design pe care vi le propune in sfera profesionala, Glamour Floors raspunde celor mai nonconformiste cereri pentru acoperitori de pardoseala si pereti ce au ca destinatie zonele de trafic intens si extrem. Glamour Floors propune produse concepute pentru a oferi siguranta, soliditate, functionalitate si aspect estetic spatiilor cu destinatie publica, comerciala si rezidentiala. Avand in completare alte tipuri de finisaje, spatiile respective pot beneficia de un design multifunctional si flexibil.

Echipa noastra este formata din angajati tineri si entuziasti, care lucreaza responsabil, cu implicare si pasiune, unii fiind in companie inca de la inceputurile acesteia. Unul din obiectivele noastre este crearea unui mediu intern favorabil dezvoltarii competentelor profesionale, pastrand in acelasi timp un mediu de lucru echilibrat si placut.

Dincolo de activitatea din companie suntem buni prieteni, petrecem timp de calitate impreuna, suntem uniti. Istoria noastra impreuna cuprinde multe momente frumoase petrecute impreuna.

| Alte servicii oferite:


Glamour Floors propune un sistem rational conceput pentru a oferi siguranta, soliditate, functionalitate si aspect estetic spatiilor cu destinatie publica sau comerciala. In completare cu alte tipuri de finisaje, spatiile respective pot beneficia de un design multifunctional si flexibil.

In domeniul acoperitorilor de pardoseli si pereti va putem oferi cu profesionalism solutii la cheie pentru birouri, spatii comerciale si rezidentiale. Glamour Floors va prezinta cea mai buna oferta pentru o intreaga gama de produse de calitate inalta: Mocheta, LVT, Parchet, Laminat, Scari, Pardoseli PVC, Ceramica, Mozaic, Obiecte sanitare, Tapet decorativ, Bariere de praf, Pardoseala suprainaltata, Pardoseli sportive, Obiecte sanitare si Produse profesionale de intretinere si curatenie.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 10% la orice comanda