Fraimar PRO

Categorii: Automatizari, Electrice, SmartHouse

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Ne deplasăm la locația clientului

Orar: 9:00 - 18:00


Telefon: 0722221849

Site: http://casatehnica.ro

Instagram: https://www.instagram.com/casatehnica/

Facebook: https://www.facebook.com/casatehnica

Reducere: 3% pentru achiziții peste 1000 RON

Suntem o companie ce vă pune la dispoziție echipamente și soluții Sart Home și suntem alături de dumneavoastră de la proiect până la implementarea finală.
Dispunem atât de echipamente DYI cât și de echipamente profesionale (EATON xComfort) și vă oferim consiliere pe tot parcursul proiectului. Vă oferim soluții de automatizare pentru întreaga casă: control lumini, control temperatură, senzori (fum, inundații, mișcare, uși/geamuri), irigații, control acces, camere de supraveghere etc.

Casatehnica - Crește IQ-ul casei tale!

Sunt multe funcții care se pot automatiza la o casă rezidențială și multe sisteme disponibile. Totuși nu toate sistemele au capacitatea de a integra toate aceste funcții și nu toate echipamentele sunt compatibile între ele sau cu alte produse de pe piața RO. Totodată există o plajă mare de prețuri pentru echipamente, așadar când vă gândiți să vă faceți o casă SMART trebuie să știți funcțiile de automatizat, modul de montaj și bugetul disponibil.

Comparativ cu marile magazine DIY, noi suntem parteneri EATON xComfort care este un sistem integrat ce vă oferă posibilitatea automatizării multor funcții și controlul tuturor dintr-o singură aplicație. Vă putem consilia pe tot parcursul proiectului pentru a face alegerile potrivite atât pentru ce puteți automatiza, cât și cum să vă configurați sistemul în vederea optimzării costurilor.

Vă putem oferi soluții SMART HOME pe toate nivelele de preț și totodată vă îndrumăm care din echipamente se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră, atribute prin care reușim să ne diferențiem de concurență.

| Alte servicii oferite:


Pe lângă produse comercializate, oferim și servicii de consultanță pe tot parcursul proiectului, programare și configurare echipamente, definire scenarii și moduri de lucru.


| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% pentru achiziții peste 1000 RON