Fence Art & Design

Categorii: Mesteri, Mobilier balcoane si terase, Terase si outdoor

DETALII MAGAZIN

Oraș: Cluj-Napoca

Adresă: Str. Eufrosin Poteca nr. 2

Orar: L-Vi 08:17


Telefon: 0753 597255

Facebook: https://www.facebook.com/fenceartdesign/

Reducere: 5% la orice achizitie mai mare de 1000 ron si 10% la achizitiile de peste 20.000 ron

Discount de 10% la orice achizitie mai mare de 1000 ron de la Fence Art & Design

Societatea Fence Art & Design cu sediul in Cluj - Napoca are ca domeniu principal de activitate fabricarea de structuri metalice si parti componente ale acestora.(garduri, copertine, balustrazi, balcoane, reclame firme, mobilier metalic si multe altele)

Si, nu vom incepe prin a va spune cat de vechi suntem pe piata, vom incepe prin a va spune ca varsta este doar o cifra, experienta castigata, talentul si ambitia este cea care ne diferentiaza de firmele cu vechime, in acte, de pe piata romaneasca.

Fence Art & Design incearca sa se adapteze cerintelor pietei, pentru a satisface nevoile clientilor si din acest motiv lucram cu o echipa dinamica, experimentata si mai ales pasionata, motiv pentru care termenele de fabricare sunt minime.

 “Chiar daca e vorba de fier, suntem atenti la cele mai mici detalii privind imbinarile, sudurile, culorile si materialele de calitate. – echipa Fence Art & Design

Fence Art & Design: Lucram doar cu materiale de calitate.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

  • Confectii metalice: balustrazi, porti, usi, pergole, hale

  • Transport gratuit in Cluj-Napoca

Calitatea materialului folosit (fier, vopsea) recomanda compania atunci cand vine vorba despre confectii metalice.

Scopul nostru este sa avem clienti multumiti, iar in acest sens facem tot ce ne sta in putinta sa le oferim produse si servicii de cea mai buna calitate.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine discount 5% la orice achizitie mai mare de 1000 ron si 10% la achizitiile de peste 20.000 ron de la Fence Art & Design. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si aici.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% la orice achizitie mai mare de 1000 ron si 10% la achizitiile de peste 20.000 ron