Fabrica De Profile

Categorii: Amenajari interioare, Materiale constructii

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Sos Baicului nr 80 Bucuresti

Orar: L-Vi 08:30 - 17:30


Telefon: 0744 770946

Site: https://www.fabricadeprofile.ro

Instagram: https://www.instagram.com/fabricadeprofile/?hl=ro

Facebook: https://www.facebook.com/fabricadeprofile.ro

Reducere: 3% pentru comenzi peste 10.000 lei fara TVA

Reducere de 3% la comenzi de peste 10.000 lei fara TVA de la Fabrica de Profile

Suntem principalul producător de profile decorative din România, având capital 100% românesc si o experiență de peste 9 ani. Sub brandul FabricaDeProfile executăm profile arhitecturale de exterior din polistiren expandat de înaltă densitate, laminate cu rășină acrilică și profile arhitecturale de interior din polistiren extrudat alb și poliuretan.

Portofolliul de activitate reunește proiecte complexe în plan arhitectural, de la construcții, ansambluri rezidențiale, Hoteluri (Soci – Rusia, Hotel Palas, Hotel Imperial, Phoenicia – Năvodari) până la restaurarea de clădiri istorice și lăcașe de cult.

Fabrica de Profile: Seriozitate, Transparenta, Flexibilitate

Experiența dobândită, deschiderea către tehnologiile noi, dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților și pasiunea pentru profile ne reprezintă.

Consiliere – toți clienții beneficiază de tratament preferențial, colegii de la vanzări răspunzând cu toată deschiderea întrebărilor privind alegerea modelelor care se potrivesc, optimizarea bugetului și consultanță pentru montaj.

Produse personalizate – realizăm pe comandă modele conform schițelor sau putem realiza chiar noi schițele pe baza unor fotografii.

Propunere soluții tehnice – unele proiecte sunt mai complicate, caz în care se ia legătura cu arhitectul și seful de șantier pentru a se găsi soluția cea mai bună.

Livrare asigurată – cu flota proprie sau grupaj; când se trimite prin curier, se ambalează diferit, asigurandu-ne de protecția produselor.

Simulare 3D – pentru proiectele complexe se propune realizarea unui simulări 3D pentru a se asigura rezultatul final.

Deplasare consultant - Pentru proiectele complexe, un reprezentant FabricaDeProfile va vizita șantierul pentru a propune soluția optima.

Montaj - Montaj sau asistență la șantier pentru consilierea echipei de montatori.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse oferă compania?

  • Profile decorative exterior: termosistem decorativ, ancadramente, solbancuri, cornișe, brâuri, chei de boltă, arcade, coloane, pilastrii, ornamente fațadă

  • Profile decorative interior: plintă, baghetă de colț, scafă, cornișă mască galerie, brâuri, panouri 3D, casete decorative

Desi produsele nu sunt complexe și rolul lor este principal decorativ, pentru o achiziție reușită trebuie să avem în vedere:

  • Materialul din care sunt realizate profilele decorative: în cazul profilelor de exterior este necesar să aibă un strat protector pentru a rezista condițiilor climaterice, pentru a nu fi distruse de păsări. Stratul protector care acoperă produsele FabricaDeProfile este testat și rezistă atât intemperiilor cât și șocurilor mecanice ușoare involuntare.

  • Utilizarea: unele produse pot avea rol de izolare, cum este termosistemul decorativ cu grosime de minim 5 cm sau plinta de poliuretan poate fi folosită chiar și în baie, rezistând umidității.

  • Instrucțiuni de montaj și garanție: deși nu sunt greu de montat, este recomandat să fie utilizați pașii de montaj pentru o rezistență sporită a lucrării;

  • Costurile ascunse: calculul necesarului de profile trebuie să includă și pierderile inevitabile de la realizarea colțurilor deoarece nu dorim să avem mai multe îmbinări pe o suprafață mică.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține o reducere de 3% la orice achiziție mai mare de 10000 ron. Mai multe detalii despre produse și servicii companiei sunt disponibile și pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% pentru comenzi peste 10.000 lei fara TVA