ESHO STUDIOS

Categorii: Amenajari interioare, Designeri interior, Arhitecti

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Cortina Academy, Bulevardul Geniului nr 46-48,Parter, Sector 6, Bucuresti

Orar: 9.00-17.00


Telefon: 021 9952

Site: https://esho.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/esho.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/esho.studios

Reducere: 3% pentru proiecte cu valoare peste 20000 EUR

ESHO s-a transformat, de-a lungul anilor, de la un producător de mobilă la un conglomerat full-service de proiectare, amenajări și decorațiuni, al cărui obiectiv este să traseze coordonatele unui stil de viață modern, elegant, strălucitor și ancorat în estetică și viziune.

Am pornit la drum acum 20 de ani și am ajuns one-stop-shop-ul favorit al celor care își doresc o amenajare completă, la cheie, indiferent de buget și de resurse, dar întotdeauna cu bun-gust și eleganță.

Esho este brandul pe care l-am creat în 2020 pentru a redefini și a reuni activitatea întregii companii. Inițial au fost două companii diferite cu activități diferite:

1. IDEAL Mob ACCES – care se ocupa de finisaje, instalații și alte activități conexe

2. MOB ART LEMN – care se ocupa cu producția de mobilier și nu numai.

Acestea funcționează armonios sub umbrela acestui nou brand care ne reprezintă!

ESHO STUDIOS: Calitate, Versatilitate, Profesionalism

Am susținut mereu că atunci când alegi un obiect de mobilier nu doar materialele "ce sunt la vedere" atestă calitatea unui produs, ci și accesoriile și modul de execuție. Este important ca toate serviciile să fie externalizate cât mai puținor companii întrucât comunicarea și modul de lucru sunt afectate, consumatoare de timp și implicit bani.

Esho pune la dispoziția clienților experiență în producerea de mobilier pe comandă (custom). Este important să eficientizăm spațiul, să producem mobilierul exact pe gustul clientului, cu materialele și culorile preferate de acesta sau agreate împreună cu acesta, să folosim cele mai bune accesorii pe care le agreăm împreună cu acesta. Consiliem clientul de la prima întâlnire și îi suntem alături până se instalează în locuința sau spațiul predat la cheie! Ne dorim clienți mulțumiți și facem tot ce ne stă în putere pentru ca rezultatul să depășească așteptările!

Oferim servicii la cheie și astfel ne diferențiem de concurență. Esho poate prelua întreaga povară a clientului: Ne ocupăm de propunere proiect de design interior, proiecte 2D și 3D (și randare la cerere), apoi de finisaje (vopsire pereți, placare pereți, tapet, corpuri de iluminat, instalare electrocasnice etc), producem întreg mobilierul (dispunem de oameni atent instruiți și de utilaje performante) pe care ulterior îl montăm și apoi completăm proiectul cu tot ce am agreat inițial (perdele/draperii, canapele, fotolii, scaune, tablouri, decorațiuni). Eficientizăm timpul clienților noștri, îi scutim de căutări și colaborări cu mai multe companii.

| Alte servicii oferite:


Producție mobilă (design, proiectare, execuție, montaj), amenajări interioare, case la cheie, produse anexe (canapele, perdele/draperii- execuție și montaj, tablouri personalizate, perne decor, lenjerii, corpuri de iluminat etc; case smart. Ne ocupăm atât de zona de rezidențiale, dar și comercial/HoReCa.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% pentru proiecte cu valoare peste 20000 EUR