Electronic Tudor Invest

Categorii: Automatizari, Electrice, SmartHouse

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: Strada Elanului 16, Sector 1, cod postal 013264

Orar: Luni-Vineri 10:00-18:00


Telefon: 0216676669 / 0722392264

Site: https://www.electronictudor.ro

Facebook: https://www.facebook.com/electronictudorinvest/

Reducere: 5% pentru clientul final și până la 15% pentru dezvoltatori imobiliari și instalatori

În calitate de importator si distribuitor pentru COMELIT (Italia) și AES (Marea Britanie), promovăm și livrăm tehnologie de vârf de cea mai înaltă calitate și fiabilitate, soluții profesionale pentru sisteme de securitate care să asigure clienților noștri îmbunătățirea, eficientizarea și creșterea nivelului de protecție.

Electronic Tudor Invest: Seriozitate și profesionalism

Recomandăm clienților care doresc să apeleze la companii de profil să fie atente la prețul produselor, deoarece prețul dictează calitatea. Cu componente ieftine nu poate rezulta un produs de calitate. De asemenea, marca/numele și tehnologia produsului sunt relevante în alegerea unui furnizor de încredere.

Comparativ cu marile magazine DIY, compania noastră oferă în primul rând tehnologie și calitate. Magazinele DIY nu comercializează produse de calitate, comercializează "prețuri". Electronic Tudor Invest se diferențiază de concurență prin tehnologie și produse profesionale.

| Alte servicii oferite:


Sisteme profesionale de securitate și confort:

 • Videointerfoane cu tehnologie ip, wireless Wi-Fi, 4G GSM.

 • Casă inteligentă SimpleHome

 • CCTv

 • Efracție

 • Incendiu

  COMELIT – Italia, reprezintă unul dintre liderii de marcă al pieței de profil, înființată în 1956, compania a investit permanent în cercetare, proiectare și linii de producție de ultimă generație având drept rezultat cea mai complexă și diversificată gamă de produse de înalt nivel tehnic și calitativ.
  COMELIT se remarcă prin clasă, eleganță și stil, designul produselor fiind realizat astfel încât forma ți culorile să se încadreze în orice complex arhitectural.

  AES Global Ltd. - Marea Britanie este liderul de piață în domeniul sistemelor de interfoane și videointerfoane wireless (fără fir) cu tehnologie RADIO și GSM.
  AES s-a dezvoltat și a investit permanent în cercetare, având drept scop producția de echipamente la cel mai înalt nivel tehnic și calitativ, capabile să satisfacă nevoile de securitate și comunicație acolo unde echipamentele clasice nu pot fi utilizate.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% pentru clientul final și până la 15% pentru dezvoltatori imobiliari și instalatori