EIGHT CONCEPT

Categorii: Amenajari interioare, Materiale constructii, Mesteri

DETALII MAGAZIN

Oraș: Constanța

Adresă: cu vizită la șantierul clientului

Orar: L-Vi 08-17


Telefon: 0729810990

Site: https://8concept.ro/

Reducere: 3 - 10% în funcție de valoarea comenzii

De la proiect la punere în operă: echipa noastră este orientată către performanță, profesionalism, pragmatism și respect față de principiile și preferințele tuturor clienților noștri.

Oferim nu numai calitate, atenție la detaliu și eficacitate operațională față de proiectele beneficiarilor noștri, ci și know-how, proceduri de lucru și organizare completă a calendarului de implementare. Pentru că standardul în construcții este în permanentă schimbare, investim în echipamente, utilaje și oameni astfel încât să punem în operă, cu un raport calitate-preț excelent, proiectele beneficiarilor noștri.

Abordăm onest și pragmatic fiecare proiect și ne dedicăm întrutotul execuției sale.

PERFORMANȚĂ îN CONSTRUCȚII

„Noi oferim servicii de calitate în domeniul construcțiilor civile și industriale, a amenajărilor interioare și exterioare, consolidări clădiri, termoizolări de fațade etc” - echipa EIGHT CONCEPT

Credem în abordarea temeinică și practică a fiecărui proiect executat și ne bucurăm, de fiecare dată, când beneficiarii noștri, sunt mulțumiți cu adevărat.

Fiecare detaliu, de la fundație până la finisaje, reprezintă o prioritate pentru întreaga noastră echipă. Astfel, tot ceea ce implementăm, conform proiectului de construcție sau de reabilitare, face parte dintr-o metodologie clară, practică și rapidă de construcție. Eight Concept este o companie de proiectare și execuție a construcțiilor civile, publice și industriale.

| Alte servicii oferite:


  • Construcții civile și industriale

  • Finisaje interioare și exterioare

  • Acoperișuri

  • Amenajări peisagistice

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține între 3 și 10% reducere în funcție de valoarea comenzii de la EIGHT CONCEPT.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3 - 10% în funcție de valoarea comenzii