DumiVal Construct

Categorii: Amenajari interioare, Mesteri

DETALII MAGAZIN

Oraș: Suceava

Adresă: la adresa clientului

Orar: L-Vi 08:00 - 17:00; Sa 08:00–14:00


Telefon: 0739 369421

Site: https://dumival-construct.business.site/

Facebook: https://www.facebook.com/DumiVal

Reducere: 5% la o lucrare mai mare de 1000 mp

DumiVal Construct: reducere 5% la o lucrare mai mare de 1000 mp

Echipa DumiVal Construct este formată din profesioniști cu experiență atât pe plan local, cât și internațional pentru proiecte de construcție de orice dimensiune. Compania acoperă toată gama de finisaje interioare și garantează o calitate superioară a lucrărilor.

„Suntem o echipă bine închegată, cu experiență de peste 15 ani în domeniu. Ne diferențiem prin conduită, spirit de echipă și dorința de a face lucrurile cel mai bine. Dorim întrotdeauna să fim cei mai buni și să construim parteneriate solide și de lungă durată”- Echipa DumiVal Construct.

| Alte servicii oferite:


DumiVal Construct: de incredere, devotata, perfectionista

Cu cele trei valori mereu aproape, compania execută lucrări de finisaje interioare (placări din rigips, aplicare glet , zugrăveli, gresie și faianță, tencuieli decorative interioare, pardoseli, ect.), servicii de manoperă și mentenanță a spațiilor interioare.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține 5% discount la lucrările mai mari de 1000 mp de la DumiVal Construct. Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% la o lucrare mai mare de 1000 mp