Dennver Comimpex

Categorii: Gresie si Faianta, Materiale constructii, Obiecte Sanitare

DETALII MAGAZIN

Oraș: Cluj-Napoca

Adresă: Str. Câmpului 84-86

Orar: L-V: 7.30-20.00; Sâmbătă: 8.00-14.00


Telefon: 0264426571

Site: https://dennver.ro/shop/

Instagram: https://www.instagram.com/dennvercomimpex/

Facebook: https://www.facebook.com/dennvercluj

Reducere: 5% pentru toate produsele exceptând produsele marcate cu eticheta prețul DENNVER și produsele care fac parte din alte promoții

Dennver oferă soluții complete pentru construcția, renovarea și amenajarea casei. De-a lungul anilor am participat la construcția, renovarea și amenajarea a mii de locuințe, care ne îndeamnă să credem că și următorii ani vor fi de succes pentru brandul Dennver.

Varietatea produselor este foarte mare, iar pentru rezultate optime clienții trebuie să ceară ajutorul consilierilor specialiști. De asemenea, aceștia trebuie să fie atenți la echipa de meșteri sau montatori cu care lucrează.

Oferim discount la toate produsele exceptând produsele marcate cu eticheta prețul DENNVER și produsele care fac parte din alte promoții.  Lista produselor care au prețul Dennver sau care fac parte din alte promoții se pot consulta în magazinele Dennver. Oferim sute de sfaturi și multă grijă față de client; proiectare 3D gratuită pentru gresia și faianța potrivită băii tale; recomandare de meșter și posibilitate de transport gratuit la domiciliu. Discounturile nu se cumulează cu alte oferte.

Dennver Comimpex: Corectitudine, Pricepere, Încredere

Comparativ cu marile magazine DIY, compania noastră oferă consultanță de specialitate, îndrumare continuă privind proiectele desfășurate și produse aduse la comandă specială, din catalog.

Ne diferențiem de competiția directă prin:

  • cunoștințele, atitudinea și implicarea profesională a întregului personal

  • varietatea produselor și serviciilor de specialitate

  • suportul oferit în identificarea și soluționarea diferitelor situații

| Alte servicii oferite:


Principalele grupe de produse comercializate sunt: materiale de construcții, materiale pentru renovare și finisaje, vopsele și lacuri, instalații pentru apă, gaz și climatizare, soluții electrice pentru uz casnic și industrial, scule și unelte profesionale, electrocasnice pentru bucătărie, elemente de feronerie și mobilier, obiecte sanitare, plăci ceramice, parchet.

Servicii oferite: Transport la domiciliu, Precomandă telefonică, Card de fidelitate, Proiectare băi 3D, Colorare vopsele-tencuieli, Comenzi speciale, Debitare la dimensiune, Consultanță de specialitate

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% pentru toate produsele exceptând produsele marcate cu eticheta prețul DENNVER și produsele care fac parte din alte promoții