Casilina Matsys

Categorii: Automatizari, Corpuri iluminat, Electrice

DETALII MAGAZIN

Oraș: Brașov

Adresă: 13 Decembrie 94

Orar: 8:00 - 17:00


Telefon: 0749232250

Site: https://www.smartsystem.ro

Instagram: https://www.instagram.com/casilinamatsys/

Facebook: https://www.facebook.com/casilinamatsys

Reducere: 5% la orice achiziție mai mare de 1000

Suntem o companie înființată din dorința de a aduce pe piață și a distribui materiale și echipamente de calitate premium, pentru care la cerere oferim și instalare. Ne ocupăm cu furnizarea și instalarea echipamentelor electrice, sisteme de securitate, sisteme de supraveghere, control acces, interfoane, videointerfoane, difuzoare invizibile, sisteme audio, videoproiectoare, automatizări porți, căi de acces, corpuri de iluminat, aparataje, materiale electrice, scule și unelte de mână profesionale sau instalații electrice.

Casilina Matsys: Produse și echipamente premium

Recomandăm persoanelor care doresc să apeleze la companii de profil să acorde o atenție deosebită calității produselor și să opteze pentru echipamente inovatoare, premium.

Compania noastră se diferențiază de concurență prin produse și echipamente inovatoare, deținem exclusivități. Comparativ cu marile magazine DIY, la Casilina Matsys clienții pot găsi produse smart, de caliate premium.

| Alte servicii oferite:


Ne ocupăm cu furnizarea și instalarea echipamentelor electrice, sisteme de securitate, sisteme de supraveghere, control acces, interfoane, videointerfoane, difuzoare invizibile, sisteme audio, videoproiectoare, automatizări porți, căi de acces, corpuri de iluminat, aparataje, materiale electrice, scule și unelte de mână profesionale, instalații electrice.


Suntem capabili de a oferi soluții, consultanță, detalii tehnice, montaj pentru toate produsele comercializate. Cunoaștem bine produsele oferite și credem în ele. Oferim echipamente PREMIUM smart home: difuzoare invizibile, smart home, proiecție video, automatizări porți, randări 3d, materiale electrice, aparataj, supraveghere video, corpuri de iluminat, videointerfonie, scule de mână profesionale.

Suntem unici importatori Lince și Elab. Oferim garanție până la 5 ani.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 5% la orice achiziție mai mare de 1000