BOSCO-LUX

Categorii: Usi

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Adresă: B-dul Timisoara, 92A

Orar: L-Vi: 10.00-18.00


Telefon: 0736 127776

Site: https://www.albero.ro

Facebook: https://www.facebook.com/usi.albero.5

Reducere: 3% la orice achizitie

3% la orice achizitie de la Boco-Lux

Suntem distribuitori de usi de interior Albero. Va oferim usi de calitate premium fabricate in Rusia. Nu ratati oportunitatea sa achizitionati usi direct de la distribuitor, evitand firmele intermediare.

Bosco Lux: calitate superioara, preturri avantajoase, stoc permanent.

„Albero” este o marca comerciala de usi de interior, care intruchipeaza solutii tehnologice inovatoare, calitate testata in timp si tendinte de design moderne.

Usile de interior  „Albero” isi iau inceputul din cea mare intindere de paduri de pe globul pamantesc – din Siberia (Rusia). Aici, unde se afla cele mai mari rezerve de lemn din lume se afla fabrica cu o suprafata de producere de peste 5.000 m2, unde se produc cu dedicatie usile de interior Albero.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

  • Usi de interior pe cadru de lemn placat cu MDF, design modern si clasic

  • Servicii: - livrare - montaj

  • Garantie - 2 ani

O vasta experienta de producere, un sistem de control al calitatii la fiecare etapa a acesteia, utilizarea celor mai bune materiale si echipamente de la lideri recunoscuti din industrie, face posibila producerea de usi de interior de cea mai inalta calitate. Toate usile Albero sunt produse folosind tehnologii si echipamente fabricate in Germania si Italia.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine 3% la orice achizitie de la Bosco-Lux. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% la orice achizitie