Biotop Energy

Categorii: Wellness, Piscine

DETALII MAGAZIN

Oraș: Iași

Adresă: Str. Ornescu, nr.4

Orar: L-Vi 08:00-16:00


Telefon: 0727 375237

Site: https://piscinebiotop.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/poolbiotop

Reducere: 3% la semnarea contractului

Discount de 3% la semnarea contractului cu Biotop Energy

Cu experiență în domeniu de mai bine de 10 ani, echipa noastră proiectează, execută și întreține instalații, echipamente și automatizări pentru piscine, saune și spa-uri. Oferim suport tehnic și consultanță. De asemenea, asigurăm garanția lucrărilor executate de noi și a echipamentelor montate și puse în funcțiune de către echipa noastră.
Pe parcursul anilor de activitate am executat și am participat direct sau indirect la zeci de proiecte ce au cuprins toate tipurile de piscine cunoscute în mod comun de consumator, publice și private, instalarea automatizărilor, montajul spa-urilor cu hidromasaj sau "jacuzzi" cum sunt cunoscute de majoritate, minipiscine, saune, numeroase accesorii și dispozitive.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii oferim?

  • Construcții piscine;

  • Saune uscate, saune umede;

  • Spa-uri (jacuzzi);

  • Echipamente zonă relaxare

“Realizăm piscine doar din beton, lucram în paralel cu arhitectul clientului pentru a oferi acestuia exact ceea ce își dorește” – echipa Biotop Energy

Importăm majoritatea echipamentelor și produselor din țări vestice, acestea având o calitate superioară.

Biotop Energy: Calitate, experiență, design unic

Cu cele 3 valori care descriu specificul firmei,  echipa noastră consideră că estenecesar să discute cu clientul înainte de a face o ofertă de preț, având în vedere că fiecare proiect este unic și produsele și echipamentele pot să difere de la proiect la proiect.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține discount de 3% la semnarea contractului cu Biotop Energy. Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile și pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% la semnarea contractului