Bio Energy Water

Categorii: Amenajari interioare, Electrice, Wellness

DETALII MAGAZIN

Oraș: Constanța

Adresă: I.L. Caragiale 115A

Orar: L-Vi 09:00 - 17:00


Telefon: 0773 397653

Site: http://www.bewater.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BioEnergyWater

Reducere: 3%

BeWater.Ro aduce valoare prin comercializarea de echipamente premium ,pentru casa si gradina,tratarea aerului, energie solara si alte solutii inovative.

Societatea Bio Energy Water cu sediul in Constanta are ca domeniu principal de activitate comercializarea de produse si servicii pentru tratarea si filtrarea apei.

In dorinta noastra permanenta de a imbunatati calitatea vietii oamenilor, avem ca obiectiv cresterea calitatii apei, iar acest lucru il facem numai prin comercializarea de produse premium si a serviciilor de calitate.

Toate aceste actiuni au ca scop imbunatatirea apei ,astfel incat cei care beneficiaza de produsele si serviciile noastre sa aiba o apa curata si sigura pentru familia lor.

Bio Energy Water este importator si distribuitor exclusiv in Romania a produselor Mitsubishi Cleansui.

Produsele Cleansui au o tehnologie unica in ceea ce priveste nivelul de filtrare natural, iar aceasta inovatie are rolul sa filtreze apa pana la un nivel de 0,01 micrometri, asta fara a impiedica mineralele sa ramana in apa.

Bio Energy Water va incerca intodeauna sa se adapteze cerintelor pietei ,pentru a satisface nevoile clientilor si din acest motiv am adus si alte marci de top, precum Ecowater, Hyundai, SodaStream.

Scopul nostru este sa avem clienti multumiti,iar in acest sens facem tot ce ne sta in putinta sa le oferim produse si servicii de ce mai buna calitate. 

| Alte servicii oferite:


Bio Energy Water este un magazin care ofera sisteme de filtare a apei, dedurizatoare si panouri solare. Siguranta sanatatii tale este oferita de sisteme care sterilizeaza si purifica apa. Pentru o apa fara microbi si impuritati, pentru un aer mai curat, dar si pentru sisteme de energie regenerabila apelati cu incredere la Bio Energy Water. Produsele comercializate imbunatatesc calitatea apei, sporesc confortul si, nu in ultimul rand, cresc calitatea vietii.

Apa pura, Aer curat , Energie Verde”.

Echipa Bewater.Ro iti ofera un stil de viata  sanatos la un standard ridicat cu produsele si servicile oferite pe trei zone:

“O apa pura”, “Un aer curat”, “Energie Verde”.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3%