Besthermo

Categorii: Amenajari interioare, Ferestre, Usi

DETALII MAGAZIN

Oraș: Iași

Orar: 08:00 - 16:30


Telefon: 0756464296

Reducere: 12% la orice achiziție

Besthermo execută la comandă tâmplărie PVC Gealan. Confecționăm tâmplărie din PVC cu 5, 6 si 7 camere cu următoarele culori standard: alb, wenge, mahon, stejar auriu, stejar inchis.

Recomandăm personelor care doresc să apeleze la companii de profil să fie atente la calitatea produsului final, care este compusă din: marca profilului, calitatea acestuia (grosime perete exterior, număr de camere, lățime profil), grosime armatură, grosime sticlă termopan (24mm,44mm,52mm), tipul de sticlă folosit. Toate acestea generează un coeficient de transfer termic care din punct de vedere practic reflectă calitatea produsului final.

Besthermo: Încredere. Onestitate. Ambiție

Oferim posibilitatea construirii casei după planul la care clientul visează, nu după dimensiunile tâmplăriei PVC comercializată de marile relețele de magazine de DIY. Oferim montaj, consultanță în alegerea produsului potrivit pentru nevoile clienților și flexibilitate. Ne diferențiem de concurență prin seriozitate.

| Alte servicii oferite:


Oferim tâmplărie PVC Gealan și rulouri exterioare. De asemenea, punem la dispoziția clienților servicii de consultanță și montaj.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 12% la orice achiziție