BENCOMP

Categorii: Materiale constructii, Arhitecti, Terase si outdoor

DETALII MAGAZIN

Oraș: Oradea

Adresă: str Aleea Industriilor nr 5, Buzau, Romania

Orar: Luni - Vineri 08:00 - 17:00


Telefon: 0238411187

Site: www.wpcromania.ro

Instagram: https://www.instagram.com/wpcromania/

Facebook: https://www.facebook.com/Bencomp-lemn-compozit-394913857230930

Reducere: 2% pentru comenzi mai mari de 1000 EUR + TVA

BENCOMP este primul producător român de lemn compozit (WPC - wood polymer composite), produs ideal pentru amenajări exterioare. Din profilele din lemn compozit se pot realiza terase rezidențiale și comerciale, balustrade, pontoane, podete şi pontoane pentru bărci, panouri de gard, foisoare, pergole, lambriuri exterioare.

De asemenea, datorită rezistenţei excepţionale la condiţiile atmosferice, produsele din WPC sunt soluţia ideală pentru mobilierul urban și de gradină (bănci, mese, coșuri de gunoi, jardiniere impermeabile de mari dimensiuni, ghivece pentru plante ornamentale). Profilele din lemn compozit se pot folosi la orice fel de amenajări exterioare ușoare, cu excepţia structurilor de rezistență. WPC-ul are câteva avantaje care îl recomandă pentru utilizarea în contexte dintre cele mai diverse, de la clima uscată din zonele deșertice sau ecuatorile, cu umiditate din abundență, până la cea subpolara din nordul extrem. Profilele din lemn compozit Bencomp sunt certificate FSC, și anume garantăm clienților noștri că materia primă lemnoasa provine din surse legale și păduri gospodărite responsabil.

BENCOMP: Calitate, promptitudine, gamă diversificată

Mulțumirea și satisfacția clienților noștri sunt cele mai importante!

  • Calitate

  • Aspect Natural

  • Gamă de produse diversificată

  • Grija față de mediul înconjurător

  • Consultanță

  • Receptivitate și promptitudine

În marile magazine DIY (Dedeman, Leroy Merlin, Mathaus, Horbach - doar ulucă de gard, Artsani) clienții vor găsi aceleași produse de calitate, ca și cele pe care le oferim direct de la fabrică. Profilele WPC din magazinele DIY menționate sunt profile WPC românești produse de BENCOMP.

BENCOMP produce și comercializează o gamă diversificată de profile din lemn compozit pentru terase rezidențiale, comerciale și piscine, panouri de gard, porți de acces, foișoare, pergole, lambriu pentru placări clădiri, mobilier urban, balustrade, podețe și pontoane etc. Lemnul plastifiat sau WPC (Wood Polymer Composite) este un material compozit obținut în principal din făină de lemn (peste 50%) şi mase plastice (rezultate din colectarea unor anumite tipuri de ambalaje din plastic), amestec stabilizat împotriva radiațiilor UV, mucegaiurilor şi insectelor. WPC-ul are aspect natural de lemn, dar nu se fisurează, nu se așchiază, nu putrezește, este antiderapant (chiar și umed), hidrofob și prietenos cu mediul.

Lemnul compozit surclasează lemnul natural, în ce privește rezistența mecanică la îndoire, rezistența la umiditate, radiații ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte. Acest material nu emite gaze toxice, nu eliberează substanțe periculoase pentru mediu, provine din materiale reciclate şi este reciclabil 100% după folosire, prin urmare se poate vorbi despre un produs ecologic. Profilele au durabilitate și rezistență mare, nu își schimbă culoarea și nu necesită operațiuni perioadice de întreținere. Profilele beneficiază de 5 ani garanție, cu posibilitate de extindere de până la 10 ani garanție (prin creşterea procentului de aditiv antiUV).

În funcție de respectarea normelor de montaj, exploatare şi întreținere, durata de viață a produselor noastre din lemn compozit este de până la 25 ani. O mare calitate a profilelor de WPC este că nu-și modifică semnificativ dimensiunile prin expunere la lumină şi căldură, coeficientul de dilatare fiind apropiat de cel al aluminiului. BENCOMP produce și livrează doar profilele WPC. Realizarea și montajul pentru gard sau panouri gard WPC nu este inclusă în preț și intră în responsabilitatea clientului. Opțional, putem recomandă partenerii autorizați de BENCOMP care pot asigura execuția și montajul (în majoritatea județelor). De asemenea, profilele WPC sunt livrate pe întreg teritoriul național, iar la cererea clientului se pot obține cotații de preț pentru transportul profilelor la domiciliu, preț care intră în responsabilitatea clientului.

Cu ajutorul HomeCard puteți beneficia de 2% discount pentru comenzi mai mari de 1000 EUR + TVA.

| Alte servicii oferite:


| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 2% pentru comenzi mai mari de 1000 EUR + TVA