Avelle Electric

Categorii: Electrice, Instalatii electrice, Materiale constructii

DETALII MAGAZIN

Oraș: București

Orar: luni-vineri, 8.00-18.00


Telefon: 0754289414

Site: http://www.cirprotec.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/AvelleElectric

Reducere: 10% la orice achiziție și trasportul suporat de Avelle Electric la valori mai mari de 500 euro fără TVA

De la consiliere la proiectarea completă a sistemului de protecție la trăsnet, echipa noastră de ingineri este aici pentru a vă oferi sprijin.

Ne diferențiem de concurență printr-o gamă largă de  accesorii/soluții, prețuri competitive și experiență incontestabilă în acest domeniu.

Avelle Electric: simplex sigillum veri

În cei peste 15 ani de experiență în furnizarea soluțiilor de protecție la trăsnet și protecție la supratensiuni, ne mândim cu o listă lungă de obiective importante din România la care am oferit soluții și am furnizat echipamente. Această listă poate fi oferită la cerere oricărui posibil client împreună cu recomandări de la beneficiarii soluțiilor noastre.

Comparativ cu marile magazine DYI, la Avelle Electric clienții pot găsi echipamente și soluții care pot răspunde oricărei provocări în realizarea, furnizarea și proiectarea instalațiilor petru protecția la trăsnet.

| Alte servicii oferite:


Oferim clienților sisteme pentru protecția la trăsnet, prize de pământ speciale și descărcătoare.

Cu HomeCard beneficiați de 10% discount la orice achiziție și trasportul suporat de Avelle Electric la valori mai mari de 500 euro fără TVA.


| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 10% la orice achiziție și trasportul suporat de Avelle Electric la valori mai mari de 500 euro fără TVA