ARTCLIM

Categorii: Centrale termice, Incalzire pardoseala, Obiecte Sanitare

DETALII MAGAZIN

Oraș: Timișoara

Adresă: Str. VENUS NR 9 -TIMISOARA

Orar: L-V: 8-17, S: 8-14


Telefon: 0256-223214 si 0723-546575

Site: https://www.artclim.ro/

Reducere: 3% la orice achiziție mai mare de 1000 lei și 5% pentru servicii complete de montaj instalații rezidențiale

Artclim vă oferă soluții moderne în domeniile: execuție instalații sanitare și canalizare, instalații termice și climatizare, alimentări cu apă, instalații de limitare și stingerea incendiilor, executate la standarde de înaltă calitate și la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.

Artclim: Calitate, seriozitate, promptitudine

Cu o experiență pe piață din 2000, oferim la cerere pachet complet de servicii de consultanță și de montaj la materialele si echipamntele comercializate.

Ne diferențiem de concurență prin serviciile adaptabile pentru orice situație și recomandăm persoanelor care doresc să apeleze la firme de profil să fie atente la vechimea și experiența companiilor.

| Alte servicii oferite:


Artclim comercializează prin magazinul propriu fitinguri și armături sanitare, robineți de apă și gaz, fitinguri și țevi pentru canalizare, fitinguri pentru alimentare cu apă, țevi și fitinguri de cupru.
Aducem la comandă si montăm: obiecte sanitare, centrale termice, boilere, radiatoare, pompe și grupuri de pompare, sisteme de încălzire în pardoseală, sisteme de tratare a apei, echipamente de încălzire radiantă, grupuri de răcire (chillere), panouri solare.
Oferim transport gratuit în Timișoara la achiziție mai mare de 1000 lei.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 3% la orice achiziție mai mare de 1000 lei și 5% pentru servicii complete de montaj instalații rezidențiale