ALCONST DESIGN

Categorii: Ferestre, Usi

DETALII MAGAZIN

Oraș: Constanța

Adresă: Str. Alexandru Lapusneanu, nr.157, bl.LT1, parter

Orar: L-V 08:00-17:00


Telefon: 0726 198893

Site: https://alconst.ro

Facebook: https://www.facebook.com/AlconstDesignSRL

Reducere: 10% la orice comanda mai mare de 10000 ron

Reducere 10% la orice comanda mai mare de 10000 ron de la Alconst Design

Alconst Design SRL produce tamplarie PVC cu geam termoizolant la normele impuse de Comunitatea Europeana. In cei 17 ani de la infiintare compania a cunoscut o dezvolatare continua datorita insistentei actionarului unic de a investi in tehnologie noua de productie si folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate. In 2020 valoarea investitiilor in noua linie de productie depaseste 1 milion de euro, ceea ce ne pozitioneaza ca fiind una dintre cele mai tehnologizate fabrici de usi si ferestre PVC din zona de Sud-Est a Romaniei, cu utilaje complet automatizate de ultima generatie.

Compania este direct importator Salamander, avand o linie de productie complet automatizata si noul tip de utilaj GRAF, care asigura o tehnologie de sudare colt, eliminand nevoia de a freza colturile ulterior procesului de lipire.

“Tamplarie executata pe comanda si consiliere tehnica adaptata in functie de necesitatea fiecarui client.” - echipa Alconst Design

Alconst Design: Calitate, implicare, seriozitate.

| Alte servicii oferite:


Ce tipuri de produse/servicii ofera compania?

Produse oferite:

  • Tamplarie PVC Salamander

  • Geam termoizolant

  • Rulouri

  • Usi de garaj

Servicii oferite:

  • Consiliere tehnica

  • Montaj si transport

Fiind axati pe calitate, Alconst Design asigura proiectarea corecta a ofertei supusa analizei, calitatea produselor, sticla, feroneria si mai ales executia montajului.

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obtine 10% discount la orice comanda mai mare de 10000 ron de la Alconst Design. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile si pe website-ul oficial.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de 10% la orice comanda mai mare de 10000 ron