AB D. P. Invest

Categorii: Ferestre, Usi

DETALII MAGAZIN

Oraș: Brașov

Adresă: str. Toamnei 2-4 - parter

Orar: L-V 09:30 - 17:30 S - intalniri programate


Telefon: 0765 326 075

Site: https://www.barrier.ro

Facebook: https://www.facebook.com/barrierbrasov/

Reducere: pana la 15%

Suntem reprezentana zonala BARRIER incepand din 2017. Serviciile noastre sunt recunoscute ca fiind la un nivel inalt de calitate deoarece acordam o mare atentie detaliilor din faza de consutanta si identificarea solutiei optime, pana la montaj. Lucrari reprezentative avem in judetele Brasov, Covasna, Harghita, atat la constructii clasice cat si la cele pasive sau cu eficienta sporita, acestea din urma cu particularitatile specifice de montaj.

Discounturi aplicabile: 5-15% in functie de volum, 15% la plata integrala in avans, 5% pentru seria B100 / B100PHZ (case pasive / eficiente). Discounturile se cumuleaza.

| Alte servicii oferite:


Produsele din gama Barrier ofera atat solutii premium pentru constructii eficiente, cat si echilibrate din punct de vedere cost vs performante, potrivite pentru lucrari atent bugetate.
Pachetul de servicii oferite include consultanta in vederea identificarii solutiei optime, masuratorile si montajul efectuate de o echipa dedicata integral lucrarii preluate, transportul si service in si post garantie.

| Apasă pe butonul de mai jos pentru a rezerva un voucher de pana la 15%