Primești discounturi și promoții de la furnizorii tăi preferați din oraș

Cu HOMEcard beneficiezi de discounturi și reduceri de preț garantate pentru amenajarea locuinței tale

Principalele beneficii pe care ți le oferă HOMEcard

Sute de furnizori locali

Ai reduceri și oferte de la sute de furnizori locali, grupați pe categorii încât să îi găsești cât mai ușor oricând ai nevoie pentru oferte de materiale și finisaje.

Discount-uri GARANTATE

Te-ai săturat de celebra frază: "Discounturile nu se cumuleză cu alte oferte"? Și noi. Cu HOMEcard ai garantat un discount, indiferent de ce alte oferte sunt în magazin.

Disponibil oricând

HOMEcard îl ai tot timpul cu tine - un card de fidelitate obișnuit îl pierzi sau uiți. HOMEcard e online, accesibil oricând de pe telefonul tău.

Ce spun clienții noștri?

Valabil 2 ani
Construcția sau amenajarea unei case este un proces de durată. Din acest motiv HOMEcard este valabil 2 ani de zile. Astfel vei avea tot timpul să găsești tot ce ai nevoie.
Peste 40 de categorii
Tot ce ai nevoie este organizat și grupat pe categorii. De la arhitecți la furnizori cărămizi și până la acvarii de pești și firme de curățenie. Găsești tot ce ai nevoie pentru casa ta.
Rețea de furnizori în continuă creștere
Echipa noastră lucrează neîntrerupt la atragerea de noi furnizori încât să beneficiezi de cele mai bune și variate oferte pentru materiale de construcții, finisaje sau amenajări.

Probabil te întrebi...

Suntem siguri că HOMEcard poate să te ajute dar știm că e bine să analizezi înainte să faci o achiziție așă că mai jos îți răspundem la câteva întrebări frecvente:

Ne recomandă experiența și rezultatele

IBC Focus este o companie ce oferă de peste 15 ani servicii de marketing în piața construcțiilor. Suntem una dintre cele mai respectate companii din industrie și recunoscuți ca experți în analiza pieței de specialitate. Drept urmare informațiile noastre sunt apreciate de publicul larg și am apărut în numeroase articole de presă:

Acum e momentul pentru reduceri garantate

Poți să beneficiezi de reduceri și oferte garantate de la sute de furnizori locali pentru amenajarea sau dotarea casei sau apartamentului tău

Cumpără HOMEcard