Vrei ca cei care acum construiesc în orașul tău să îți ceară o ofertă de preț și să îți viziteze sediul?

Cu HOMEcard câștigi clienți de calitate și beneficiezi de promovare țintită direct la cei care acum construiesc și amenajează o locuință

Principalele beneficii pe care ți le oferă HOMEcard

Promovare pe șantiere

Sute de șantiere sunt în lucru în județul tău. Problema este că ei nu știu de tine și nici tu de ei. Cu HOMEcard te promovezi acolo unde se lucrează.

Marketing la profesioniști locali

Cu HOMEcard ești promovat la sute de arhitecți și designeri, constructori și mesteri, agenții imobiliare și dezvoltatori imobiliari. Toți din județul tău și implicați în proiecte active.

Vizibilitate online pentru afacerea ta

Tot mai des clienții caută informații pe internet înainte de a vizita un magazin. Pe HOMEcard vei avea un profil de companie profesionist și cu autoritate în mediul online.

Preț accesibil

Marketingul devine tot mai scump și mai aglomerat. Nu și cu HOMEcard. Noi putem să îți promovăm produsele fix la pontețialii tăi clienți la un preț mult mai accesibil.

Ce spun clienții noștri?

Profil de companie profesionist
Galerie imagini, video și conținut care atrage clientul. Chiar și dacă nu ai o pagină web, poți avea un profil care să atragă clienți.
Content Marketing
Îți oferim asistența și în plus îți realizăm și un articol de "Bine ai venit" pe care îl publicăm pe investitii.homecard.ro.
Email marketing
Vei fi promovat în newsletter-ul săptămânal care ajunge la mii de abonați din orașul tău.

Ne recomandă experiența și rezultatele

IBC Focus este o companie ce oferă de peste 15 ani servicii de marketing în piața construcțiilor. Suntem una dintre cele mai respectate companii din industrie și recunoscuți ca experți în analiza pieței de specialitate. Drept urmare informațiile noastre sunt apreciate de publicul larg și am apărut în numeroase articole de presă:

Cât costă să te promovezi cu HOMEcard?

Suntem siguri că prețul te va surprinde plăcut și că beneficiile promovării către sute sau mii de șantiere din orașul tău te va face să te alături cât mai repede rețelei în continuă creștere de furnizori HOMEcard.