Cum te ajută HOMECard
1
Cauți oferte pentru materiale de construcții, amenajări sau servicii

Cauți oferte sau reduceri la materiale de construcții sau servicii?


HOMECard este cea mai bună soluție pentru tine! Cu ajutorul cardului ai reduceri la peste 100 de magazine de profil, rețea care se extinde de la zi la zi.
Pentru lista întreagă de beneficii mergi aici.
2
Fa-ți contul de HOMECard

Ai achiziționat cardul sau l-ai primit de la unul din partenerii noștri?


Felicitări! Ești cu un pas mai aproape de reduceri de mii de euro la materiale și servicii. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont cu codul voucher primit sau la achiziționarea cardului de aici sau de la unul din rețeaua noastr în continuă creștere de parteneri.
Pentru a crea contul te rugăm să apeși în meniul de sus la Conectează-te și apoi Înregistrează-te GRATUIT. Tot la acest pas te rugăm să introduci și codul voucher primit. Daca totul este completat ok vei primi pe adresa ta de email o notificare din partea noastra ca să îți poți activa contul.
3
Caută oferta sau reducerea de care ai nevoie

Găsești exact de ce ai nevoie


Intră acum pe lista cu toate firmele partenere care oferă reduceri și oferte pentru materiale de construcții.
În partea de sus ai două filtre care te ajută să gasești exact ce ai nevoie - orașul pentru care cauți dar și categoria produsului sau a serviciului dorit din cele peste 40 de categorii disponibile. Odată ce ai găsit firma care oferă ceea ce cauți apasă pe logo-ul acesteia pentru a citi mai multe detalii.
4
Cere reducerea dorită!

Ești la un pas de reducerea dorită


Odată ce ai intrat pe profilul de companie a firmei, poți vedea toate detaliile despre magazin, datele de contact ale firmei, descrierea ei și a produselor sau serviciilor oferite dar și, mai important, a reducerilor oferite de către firmă și a condițiilor pentru a le accesa.
Tot ce trebuie să mai faci este să apeși pe butonul de rezervă reducerea și un cod de reducere îți va sosi pe email. Cu acest cod poți să te poți prezenta în magazin pentru a primi reducerea promisă.
Dacă întâmpini probleme te rugăm să ne scrii aici sau să ne contactezi folosind datele din subsolul acestei pagini.
Mergi acum la lista cu firme

Întrebări frecvente